Värmepumpar Hudiksvall

Hälsinglands Hushållservice - Värmepumpar i Hudiksvall. Köp värmepumpar från Electrolux, Daikin & Sverigepumpen av oss på Hälsinglands Hushållservice i Hudiksvall! 5 års garanti på våra egensålda värmepumpsanläggningar. Vi har värmepumpen för dig! Kontakta Hälsinglands Hushållservice!

Värmepumpar Hudiksvall | Hälsinglands Hushållservice AB
Hälsinglands Hushållservice AB

Värmepumpar Hudiksvall | Hälsinglands Hushållservice AB

Hälsinglands Hushållservice
Värmepumpar av högsta kvalitet!

Vi har egen försäljning av ElectroluxDaikin och Sverigepumpen värmepumpar med priser från 16500 kr installerat och klart.
På alla våra egensålda anläggningar lämnar vi 5 års garanti till konsument Kontakta oss så återkommer vi senast nästkommande arbetsdag

Vi kan givetvis finansiera ert köp med en avbetalningslösning, läs gärna mer på vår hemsida. Åt våra återförsäljare installerar vi de flesta på marknaden förekommande fabrikat.

Vi utför funktionsservice med rengöring och uppmätning av anläggningen till fasta priser.

Våra installatörer har personliga certifikat & mångårig erfarenhet vilket borgar för en korrekt installation utan spill av miljöfarligt köldmedium & en funktionell anläggning i många år.

Vill du veta mer? Besök då gärna vår hemsida / kontakta oss!
 


Hälsinglands Hushållservice AB
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information